Välkommen  till PP Stockholmsregionens hemsida, för att följa aktiviteterna.  Denna sida används inte aktivt.

admin

Lite instruktioner och länkar för aktiva  som  verkat i valrörelsen 2018 i Stockholms stad – arkiverat –  för fortsatt admin, se regionens sida stockholm.piratpartiet.se/admin

Här en början till en lista på aktivt folk, kolla och fyll i om du vill stå med och kunna nås (valsedelsutdelare kommer med hursomhelst :-))

Här är bokningslistan för vallokaler på valdagen  (nu arkivexemplar) Gå dit, leta upp en eller flera lokaler du tror du kan beta av på ett par timmar, deala ev. med denne om utbyte om dina “bästa” redan är upptagna av någon annan, du når alla på nämnda lista ovan.

och här är bokningstabellen för valstugan    (Dito arkivex – inte fullt nyttjad)

Valstugan funkade så här:

Vi har två bord, ett mottagningsbord och ett studera-själv-bord. På mottagningsbordet ligger foldrar, flyers och valsedlar för kommun och riksdag (vit och gul)  i plastlådor, som man kan stänga om det blåser mycket. Alternativt håller man ihop buntar med pappersklämmor.   Studers-självbordet står med stolar runt omkring, där folk kan sitta och prata själva och läsa sakfrågorna som är fastsatta på bordet. Där finns också klisterlappar att ta med sej.   Två små flaggor brukar sitta i varsitt främre hörn på tältet.    En telefon finns som kan få telefonsamtal utifrån, se till att den ligger så den hörs.     (Har vi tur finns min lilla kramval kvar, som jag brukar lägga bland foldrarna med en pp-nål på sej och texten “rätt val” under på en liten lapp.)

Det finns en grön admin-pärm, där man bl.a. kan låta folk anmäla sej till att lägga valsedlar i vallokaler, principprogammet, datalagringsdomen mm.

Tipsa folk att förtidsrösta, till exempel i Kulturhuset, eftersom vi vet att vi har sedlar där, fast ge dem gärna sedlar i handen.