Välkommen  till PP Stockholmsregionens hemsida, för att följa aktiviteterna.  Denna sida används inte aktivt.

Rapport från valet

Vi ställde alltså upp i kommunalvalet. Några försök att få uppmärksamhet i Stockholmsmedierna gjordes utan framgång.  Vi var hänvisade till att dra runt och sätta upp affischer lite här och var i staden, med fokus på knutpunkter i innerstan samt kommunicera via vår valstuga vid Sergels Torg, där vi hade många trevliga möten. Många var glatt överrraskade att vi “fortfarande finns”.  Innehållet på stadens affisch, våra prioriterade valfrågor i staden, ser du utvecklat i de föregående inläggen på denna sajt. (Samt förståss ett fritt och öppet internet, som vi skriver om hela tiden). Med ganska få aktiva lyckades vi i alla fall få ut våra valsedlar till förhandsröstningen och till alla c:a 140 vallokalerna på valdagen.  Enligt Sifo ett par veckor före valet  låg vi på 0,0,  varför resultatet i staden på 0,22% måste anses som hyfsat efter omständigheterna. (Till riksdagen fick vi 0,14 i staden).

Tack vare våra insatser är vi nu mycket mer beredda att ta hand om EU-valet  26 maj 2019, där vi ju har haft våra stora framgångar med 7,13 % 2009, vilket gav två representanter som gjorde bra ifrån sej i våra frågor enligt utomstående.  2014 kom vi inte in, men fick 2,23%, vilket gör att vi får hjälp av staten att trycka och lägga ut valsedlar, vilket ger oss mer tid att faktiskt syssla med politik i detta val.  Så häng med på nästa resa!   Vi rapporterar om förberedelserna för EU-valet i första hand på PP Stockholmsregionens sida, följ oss där.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>