Välkommen  till PP Stockholmsregionens hemsida, för att följa aktiviteterna.  Denna sida används inte aktivt.

Slutspurt, så kan du hjälpa till sista veckan

Vill du hjälpa Piratpartiet? Här nedan följer några punkter som du kan göra för att se till så att vi blir omvalda.

Affischera mera!
Det är nu det gäller, valkampanjens slutspurt startar nu, nu, NU! Du kan hjälpa till genom att sätta upp affischer och/eller dela ut flyers; på vårt kontor på Götgatan 22A finns ett stort lager med kampanjmaterial att hämta, kontakta Nils Agnesson på tel 0761999884 innan du tittar förbi. Tillsammans kommer vi att täcka stan med pirataffischer!

Din röst är viktig
Prata med familj och vänner om EU-valet, det är viktigt att så många som möjligt faktiskt röstar – vår största fiende är sofflocket!

Förtidsrösta redan nu
Det är en god idé att förtidsrösta redan nu så att inte eventuellt dåligt väder på valdagen gör att vi förlorar några röster. Numera är det också enkelt och bekvämt att förtidsrösta, ta bara med ditt röstkort och legitimation till någon av alla stadens lokaler för förtidsröstning. En komplett lista över platser och öppettider för förtidsröstning i Stockholm finns här:
http://www.val.se/val/ep2014/rostmottagning/fortidsrostning/kommun/01/80/index.html

Valstugan vid Sergels torg
Vår valstuga vid Sergels torg välkomnar gärna fler som vill hjälpa till att bemanna den såhär i slutfasen, skriv upp dig på ett pass eller fem eller gör ett spontanbesök om du är i krokarna 🙂
http://doodle.com/cpx9qsfcaqdccqwg

På tisdag kommer vår partiledare Anna Troberg att vara i valstugan för bl.a. en intervju med SvD kl 17.00, ett utmärkt tillfälle att titta förbi och hälsa på våra fantastiska aktivister!  På lördag från klockan 14.00 kommer vi att finnas utanför Åhlens City.

Valvaka i Stockholm
Och så har väl ingen missat att vi kommer att ha en valvaka i Stockholm, alla är förstås välkomna! Mer information och anmälningsformulär finns här:
http://ledning.piratpartiet.se/kom-pa-piratpartiets-eu-valvaka/

 

Pirates, all hands on deck!
Nu är det dags, tillsammans grejar vi att få våra EU-parlamentariker återvalda! Det är nu det händer!

Jenny Stavaeus
ordförande Piratpartiet Stockholms stad

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>